Filmul documentar "Turism!" - KineDok la Comănești

Turism!
Croația 2016
52 minute
Producer, Co-producer, Production companies: | Tibor Keser | ADU – Akademija dramske umjetnosti Zagreb | Kino klub Split
Screenwriter: Tonći Gaćina
Cinematography: Tonći Gaćina
Editing: Jan Klemsche
Sound: Jure Buljević | Bartol Modrić
Limba vorbită: Croată
Subtitrare: română

Citește mai departe...

ERASMUS - o punte intre oameni si idei

Evenimentul de multiplicare al Proiectului Erasmus+ ”Integrarea animalelor in sistemul educațional” Echipa de proiect Erasmus+ de la Asău a organizat vineri, 16 iunie 2016, la Centrul 5 din Comănești conferința finală, respectiv evenimentul de multiplicare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ Animal integration in the educational programme. La evenimentul de multiplicare susținut și promovat de autoritățile publice și instituțiile locale, respectiv Primăria Orașului Comănești prin domnul Primar, ec. Viorel Miron, Centrul Europe Direct Comănești reprezentat de dl. Director, ing. Jitaru Narcis, Biblioteca Comănești reprezentată prin dna ing. Hanganu Cristina, CAR CFR Comanesti, au mai participat cadre didactice de la școlile din Comănești precum și invitați de la Școala Private Spraschule Bayreuth, Germania, domnul director Wolfgang Fischer, de la Neue Mittelschule Vols, Austria, domnii profesori Arnolf Frick si Michael Stadlwieser, de la Asociația pentru protejarea și sterilizarea câinilor fără stăpân Sadie’s Stray Dog Rescue doamna Laura Myatt si dl. Bogdan Cozma, dl Adrian Woodroffe de la Snap Theater Company, profesori de la Liceul ”M. Elias” Sascut.

Citește mai departe...

15 iunie 2017, Comănești

A venit vacanța mare la Școlile „Liviu Rebreanu” și „Ciprian Porumbescu” din Comănești!

Ziua copilului

”Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai.” Henry Ward Beecher La mulți ani copii! Organizatori: Primăria Comănești, Europe Direct Comănești, Lions Club Comănești. Parteneri: Clubul Elevilor Comănești.

25 mai 2017, Școala „Ciprian Porumbescu” Comănești

Ieri, 25 mai 2017, la Școala Gimnazială „Ciprian Porumbescu” din Comănești, a avut loc conferința regională “Copil ca tine sunt și eu”. Scopul acestei conferințe, a fost integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă. Cu acest prilej, a avut loc și inaugurarea clubului de mecatronică, domeniu vast, ce, se pare că și-a dovedit utilitatea și în sprijinul integrării copiilor cu cerințe speciale. Tot cu acest prilej, a avut loc și o lansare de carte, a doamnei Simona Muscă, carte ce vine în sprijinul dezvoltării personale a fiecăruia dintre noi. Conferința a fost presărată cu frumoase momente artistice, susținute de elevi talentați ai școlii. Organizatori: Școala Gimnazială “Ciprian Porumbescu” Comănești, ISJ Bacău, CJRAE Bacău. Parteneri: Univ. Gh. Asachi Iași, Consiliul Local Comănești, Centrul Europe Direct Comănești, CCD Bacău, Liceul Teoretic Spiru Haret Moinești, Asociația Tempi Passati Comănești, Smart Momentum SRL Bacău.