Concursul foto #ByeByeRoaming: faceți cunoștință cu câștigătorii

Felicitări pentru Sotiris Bougas și Lia Pavlopoulou din Grecia și Magdalena Terefeńko din Austria - câștigătorii concursului nostru de fotografie #ByeByeRoaming.

De la începutul lunii iulie până la sfârșitul lunii august ale acestui an, am desfășurat un concurs de fotografie #ByeByeRoaming pentru a sărbători sfârșitul tarifelor de roaming. Începând cu 15 iunie, puteți utiliza telefonul în orice țară din UE plătind tarifele naționale, deoarece toate tarifele suplimentare de roaming au încetat să mai existe.

Pentru a sărbători acest lucru v-am cerut să participați la concursul nostru de fotografie pe Instagram, împărtășind fotografiile dvs. de vară din întreaga Europă, arătându-ne cele mai frumoase locuri pe care le-ați vizitat, cele mai amuzante momente ale călătoriei dvs. sau cele mai surprinzătoare lucruri pe care le-ați descoperit.

Din Finlanda până în Cipru, din Franța până în România - am primit peste 7.000 de fotografii din întreaga Europă. Alegerea a trei câștigători a fost dificilă, motiv pentru care patru premii speciale suplimentare se acordă lui Benjamin Brzink, Andrei Abou Osman, Ciprian Vladulescu și Marcin Walencik.

Câștigătorii vor fi invitați la Parlamentul European la Strasbourg pe 14 noiembrie pentru a prelua contul nostru Instagram în timpul ceremoniei de decernare a Premiului European de Film LUX. O selecție a celor mai bune fotografii va fi expusă la Parlamentarium, centrul de vizitatori al Parlamentului, în luna decembrie a acestui an.